Categories
Imported News

Builders's Club beschikbaar!

Sinds vandaag is Builder Club beschikbaar in Habbo Nederland. Het was al wat eerder beschikbaar in Habbo.com waar ook de Beta testing ervan doorging maar nu kan iedereen er gebruik van maken!

Wat is dat?
Wel, als je lid bent van Builder Club kun je onbeperkt bouwen met Meubi zonder dat er daarvoor Credits voor nodig zijn. Dus als je veel bouwt is dit misschien wel handig. Builder Club kost momenteel 8,49 euro voor 30 dagen. Je hebt 1,000 Meubi te beschikking uit de aparte Builder Club catalogus waarmee je de mooiste kamers kunt bouwen.

Hoe werkt het?
Het is eigenlijk heel eenvoudig. Als je Builder Clublid bent dan maak je een nieuwe kamer aan of je kunt ook naar een bestaande kamer gaan, dan open je 'Warenhuis' en dan kun je aan de slag gaan. Je kunt Builder Club Meubi in je kamer plaatsen door ze naar jouw kamer te slepen. Handig om te weten: Typ ":pickallbc" in je chatbalk om alle Builder Club Meubi uit jouw kamer op te pakken.

Belangrijke informatie
- Builder Club is in principe "onbeperkt" maar er is wel een limiet. Na de limiet kun je deze verhogen door een upgrade te kopen in de shop, dan kun je weer meer Builder Club Meubels in je kamer plaatsen.
- De Builder Club Meubels zijn niet ruilbaar en ze kunnen ook niet op de marktplaats worden geplaatst of gebruikt worden in de Furnimatic.
- Huisdieren, Limited Edition Zeldzaams en andere zeldzame items zullen niet beschikbaar zijn in de Builder Club shop (warenhuis).
- Campagne Meubels zullen enkel beschikbaar zijn voor Builder Club leden tijdens de campagne methode.
- De Meubi Matic prijzen zullen regelmatig worden geupdate om minder gevraagde items om te ruilen naar meer exclusieve items.
- Oude Meubi blijven enkel te koop in de gewone shop. Habbo zal geen Meubi verkopen die nu zeldzaam zijn en voorheen niet als zeldzame Meubels verkocht werden.

Habbo wil met deze update zoals ze zelf zeggen meer Habbo's de kans geven om mee te doen met het bouwen van kamers maar Habbo verwacht niet dat de Habbo's nu moeten kiezen tussen het kopen van Meubi of Builder Club Lidmaatschap kopen. Wij denken dat het wel voordeliger is voor Habbo's die veel kamers bouwen met veel Meubi's, dan is Builder Club wel wat goedkoper en het zou ook na bepaalde tijd een positief effect moeten uitoefenen op de ruilhandel in Habbo omdat Builder Club enkele Campagne Meubels zal vervangen en dan zullen er minder ruilingen plaatsvinden en dit zal ervoor zorgen dat de waarde van de Meubels stijgt.

(I) Heb jij Builder Club al uitgetest? Laat het ons weten en wat je er van vindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More Fields

Guest ID